dijous, 16 de febrer del 2012

DIJOUS 16F: DIA DE MOBILITZACIONS CONJUNTES

És difícil escriure un article  quan arreu del món hi ha tantes injustícies; i més, quan en un dia com hui, ple de reivindicacions i accions per les injustícies que a nosaltres ens envolten,  es veu agredit per la notícia de la càrrega policial que ahir van fer les forces de l'autoritat als joves de l'IES Lluís Vives. 

Així, que abans de publicar tota la retaila de fotos i videos, del les mobilitzacions de La Nucia, crec que deuriem de reflexionar seriosament sobre el present i futur de la nostra societat, de nosaltres mateixa... i preguntar-nos... A on volem caminar??

Ací teniu l'enllaç per vore el vídeo de la carrega policial a l'IES Lluís Vives i una de tantes notícies que s'han publicat a la premsa.

I ara sí, sense esperar més, perque les persones ja estan ansioses de notícies locals, i sense oblidar que a tota la Comarca han hagut mobilitzacions.... 


Com vos havien comunicat, hui, Dijous 16 de febrer, ha sigut un matí carregat de mobilitzacions i actes simbòlics en La Nucia, en defesa de l'ensenyament i els sectors públics, i en contra de les retallades socials. A més,  les queixes també van adreçades directament a l'Ajuntament de La Nucia, el qual no ha pagat les assignacions econòmiques de manteniment als centres públics de l'any passat, ni les d'enguany, i que ja ha notificat que no pagarà les de l'any pròxim,  a més a més, ha retirat el servei de recollida de basura que de manera voluntària feia a l'interior de l'IES,  on encara hi ha grups d'alumnat en barracons, sent el cas més extrem, un grup de 1r de batxillerat, de 37 alumnes, que fins fa dos dies estava sense calefacció, ni llum.

- L'alumnat en vaga s'ha concentrat a la plaça de l'Ajuntament de 9 a 12'30h, realitzant diversos tallers organitzats pel sindicat d'estudiants de l'IES La Nucia (realització de pancartes, tallers de xapes de no a les retallades...).

- A les 12'50h, l'alumnat s'ha reunit amb els docents que des de fa més d'un mes es concentren. L'alumnat ha portat tires negres, fetes de borses de basura, i alumnes i docents les penjaran a manera de crespons en la tanca de l'IES. (recordem que des d' inspecció educativa ens van fer llevar una pancarta que deia "Per una educació pública i digna")

- Després de posar crespons negres a la tanca de l'IES, alumnes i docent de l'IES s'han reunit amb els altres 2 centres educatius (CEIP La Muixara, i CEIP Sant Rafael),  en l'avinguda Marina Baixa, lloc on es concentren tots els dijous de 12'50 a 13'05h, per fer concentració conjunta.


Vídeos:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada