dijous, 8 de novembre del 2012

TOTS I TOTES A LA VAGA GENERAL DEL 14N

Podríem escriure frases i frases sobre el per què hem de secundar la vaga del 14N. Però només hem de fer una ullada a la situació de les nostres famílies, amics, coneguts, veïns,.. per tindre unes bones raons. 

És evident que les "reformes d'austeritat" adoptades pel govern del nostre  Estat i de la resta d'Europa només estan generant més misèria i desesperació. Totes les mesures aplicades fins ara han suposat una disminució dels nostres drets laborals, socials, i civils i un agreujament de la pobresa dels ciutadans.

Els diners dels ciutadans van a parar a les mateixes persones i organismes que han saquejat el diner públic i han creat el deute, i mentre els ciutadans anem sofrint retallades darrere retallades, els beneficis de les grans empreses i fortunes, banca i polítics van augmentant ràpidament.  I l'excusa de que no hi ha diners ja no ens la creem.

Per tant, quines són les teues raons per no unir-te a una vaga general, que a més també es farà en Itàlia, Grècia, Portugal, Malta i Xipre??

Tal volta eres partidari de l'actuació i reformes del govern? O és que et preocupa més perdre un dia de salari que el futur de la societat?

La vaga del 14N és decisiva, ens estem jugant el nostre futur. Sinó actues seràs còmplice d'aquest genocidi social i econòmic!!!

_______________________________________________________________________

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Marina Maixa i Ciutadans Marina Baixa es suma a la vaga del 14N i vos anima a assistir a les manifestacions:

Manifestació Benidorm: 12h a la Pl.Triangular
Manifestació Altea: 12h a la Pl.Ajuntament
Manifestació Alacant: 18'30h a la Renfe. 

Per la manifestació d'Alacant compartirem cotxes. Si estas interessat, punts de trobada: Parking IES d'Alfàs del Pí, Estació busos Benidorm, Parking Palau Altea, a les 17.15h.
Punt de trobada en Alacant: Parking estació renfe.
_________________________________________________________________________

Informa't de totes les mobilitzacions del 14N a Europa
14N: Jornada de Vaga a Europa
Raons per anar a la Vaga
Los motivos de la Eurohuelga, Vincenç Navarro
Manual d'instruccions per la vaga general, UGT



 


 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada