dijous, 17 d’octubre del 2013

MANIFESTACIÓ A LA NUCIA PER L'AUGMENT DESMESURAT DE LES TAXES

Encara que La Nucia Camina és una Plataforma local en defensa de l'Ensenyament públic, no podem passar de llarg  certes qüestions què afecten a la nostra localitat. I és què l'Associació de Veïns de La Nucia, ha convocat una manifestació el proper dissabte 19 d'octubre, en rebuig de l'augment desmesurat de les taxes d'IBI, basura o aigua, i pel malbaratament dels diners dels nuciers per part de l'Ajuntament en events, construccions innecessàries, i un llarg etc...

No han sigut pocs els obstàculs que l'Ajuntament ha posat a l'Associació de Veïns per realitzar la manifestació. Primer va emetre un informe a subdelegació del govern per tal d'impedir-la, al.legant què paralitzaria el tràfic i què suposaria un impediment per als grans events què es realitzen a La Nucia els dissabtes. Segon, i després de saber què s'havia autoritzat la manifestació, va comunicar via carta casa per casa, i roda de premsa, què baixaria un 50% la taxa de la basura, quan la pujada suposava vora un 100%. Tercer, després de la roda de premsa de l'Associació difonent la manifestació, va informar que realitzaria una baixada major de les taxes a 354 aturats i pensionistes. 

A més, i misteriosament, els cartells pegats pel poble, comerços, bars i dos grans pancartes que s'havien posat a l'entrada i eixida del poble, han desaparegut.

L'Associació de Veïns només reclama el què és just, mitjançant els canals democràtics, encara què pareix ser, què l'Ajuntament no vol comportar-se d'igual manera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada