dijous, 3 d’octubre del 2013

MOBILITZACIONS OCTUBRE!!!


Mentre els docents de les Balears  continuen la vaga d'educació i la riuada verda pren els carrers, ací en la península són nombrosos els actes de recolzament i de mobilitzacions per aturar les retallades i polítiques nefastes del govern. 

Des de la Plataforma Estatal per l'Ensenyament Públic s'han convocat una sèrie de mobilitzacions pel mes d'octubre, a les quals la Plataforma del País Valencià i la de la Marina Baixa també es sumen.

En algunes d'aquestes accions, com en la consulta estatal a la ciutadana per l'educació, s'adoptarà un pròpi calendàri en cada localitat de la Marina Baixa, del qual anirem informant. La Consulta ciutadana es tracta d'una mena de referèndum, intal.lant-se taules de consulta al carrer, per a què els ciutadans voten a favor o en contra de les polítiques educatives del govern. En el cas del País Valencià s'han proposat els díes 8 i 10, però les dades, com hem dit, poden variar depenent de la localitat.

ADJUNTEM ELS CARTELLS INFORMATIUS. MÀXIMA DIFUSIÓ!!!

Accions convocades en defensa de l'educació:

  • Consulta estatal a la ciutadania per l'educació: del 23 al 13 d'octubre: a la Nucia es realitzarà el dilluns 7 i diumenge 13 d'octubre.  Per lloc i horari mirar el cartell adjunt. També es pot votar on-line en:  http://consultaciudadanaporlaeducacion.org/            
  • Vaga general d'educació i manifestacions a tot el territori: 24 octubre: manifestació a Alacant a les 18'30h   
                                  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada