diumenge, 22 d’abril del 2012

ACORDS ASSEMBLEA COMARCAL 19 ABRIL

En l'assemblea comarcal del passat dijous 19 d'abril es fa deixar palés la nostra preocupació davant de les mesures que està aprovant el govern, no només en educació, sinó en tots els àmbits. Aquestes mesures no van destinades a superar la "crisi", sinó a agreujar la situació de la població espanyola, ja que amb les retallades de drets, pujada de taxes i impostos, precarietat laboral i de serveis socials i públics, acomiadament de personal públic... l'únic que finalment estan fent és crear un sistema adequat pels rics i poderosos, en definitiva, un model pel capital financer, les banques privades i les empreses multinacionals.

És hora de que tots unim les nostres forces per parar aquesta "maquinaria apisonadora", perque sinó actuem ja serà massa tard. La propera mobilització a nivell mundial, en el que tota la societat pot posar de manifest la seua disconformitat serà el 12 de maig, dia en el que tots els indignats hem d'eixir al carrer.

Penjem acta de l'assemblea comarcal, a més d'una carta per enviar a la Conselleria d'Educació, demanant que el sou que no van pagar al personal docent que va secundar la vaga general del 29M siga reinvertit en educació. A més vos animem a acudir a l'assemblea de la Plataforma Ciutadans Marina Baixa el dimarts 24 d'abril, a les 18h, en el local de la CGT de Benidorm, en C/Gaviota, al costat plaça Neptuno.

TOTS JUNTS PODEM CANVIAR EL SISTEMA!!!

1 comentari:

  1. Seguint les cadenes d’amistat internàutiques i en base a la normativa d’un invent que s’anomena “Liebster Blog Awards “, em complau distingir el blog “La Nucia Camina” amb una modesta menció al meu de “Lletres de tinta impresa” i atorgar-vos el corresponent premi que consisteix en un enllaç afectuós, el banner de l’esmentat invent i la possibilitat de concedir el premi a altres cinc blogs més que s’estimeu. Salut,enhorabona, força, endavant i a seguir lluitant.

    ResponElimina