divendres, 27 d’abril del 2012

PROPERES MOBILITZACIONS!!! ACTUEM!!!

Un govern democràtic i basat en l'estat de benestar mai hauria de retallar drets ni serveis públics, però pareix que el nostre govern prefereix invertir els nostres diners en altres menesters... sumint a la població en una total precarietat.

Com es pot entendre que per baixar la taxa d'aturats acomiaden a milers de treballadors del sector públic??
Com es pot entendre que per alliberar als ciutadans de la seua miseria econòmica augmenten les taxes per estudiar en l'universitat, no abonen les beques de menjadors, transport i estudis, baixen els salaris i les ajudes als aturats, i es tinguen que pagar per les recetes, i injecten 50.000 millons d'euros a la banca privada???
Com es pot entendre que una educació pública i de qualitat tinga 32 alumnes en primaria i 39 en secundària, i que a més redueixquen el número de docents???

Així podriem continuar, enumerant una llarga llista de qüestions, sense obtindre una reposta racional.... l'única resposta racional que tenim és actuar!!!!

Actuem i participem en les properes mobilitzacions!!!:

Diumenge 29 d'abril: manifestació en defensa de la sanitat, l'educació i els serveis socials, 11'30h, Alacant
Dimarts 1 de maig: manifestació "Treball, dignitat i drets", 11'30h, Alacant i Benidorm.

El punt de trobada de la Plataforma en defensa de l'Ensenyament Públic Marina Baixa, per sumar-se a aquestes manifestacions serà en la plaça dels Luceros d'Alacant, en la floristeria Los claveles, baix de ING Direct.

Si ara no actuem i mostrem la nostra indignació, potser que siga massa tard!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada