dijous, 5 d’abril del 2012

AIXÒ NO ÉS UNA CRISI.. ÉS UNA ESTAFA I DE LES GRANS!!

Després d'estudiar els pressuposts generals de l'estat per 2012, es fa totalment evident  l'estafa i engany que envolta aquesta anomenada crisi, i és que el pagament pels interessos del deute de l'estat arriben als 28.848 milions d'euros, més que la quantitat a retallar en els pressupostos, que és de 27.300 milions d'euros.

És a dir, que el govern ha de pagar al negoci dels bancs, a costa de retallar els nostres drets, creant més desigualtat social i econòmica, i més benefici a les entitats bancàries privades.

L'engany és major quan sabem que el deute adquirit pels governs europeus a la banca privada, deriven dels interessos en el prèstec de diners. Mentre que el BCE (Banc Central Europeu), presta diners a la banca privada a un interes d'un 1%, la banca privada presta diners als governs a un interès molt major.

No podem quedar-nos callats amb tantes mentides, enganys, corrupció i imposició d'un sistema al servei del capital financer. I si ells en han abocat en aquesta misèria, haurem de ser nosaltres els que l'aturem!!!


Llegir articles:


La Mayor estafa jamás contada, Kaosenlared.com
Sobre el negoci de la banca, publico.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada