dimarts, 20 de març del 2012

UNITS EN LES MOBILITZACIONS COMARCALS

No cal dir, que ara més que mai hem d'unir forces i no decaure. Retallades, reformes, mesures que únicament ens priven dels nostres drets i fan més precària la nostra situació com a ciutadans.

No podem quedar-nos sense fer res, hem de fer patent la nostra disconformitat i rebuig cap al estat que estan creant, i participar en aquelles mobilitzacions que tenim més a prop:

  • Dimecres 21 de març: Xerrada-col.loqui sobre com ens afecten les retallades. Casa de la Cultura de Alfas del Pi, a les 17'15h. Organitza: Plataforma Ensenyament Alfàs del Pi i Plataforma Ciutadans Marina Baixa.
  • Dijous 22 de març: Manifestació "La Cremà de les retallades". La Nucia, 18'30h. Eixida des de l'IES La Nucia fins Ajuntament. Organitza: La Nucia Camina i Plataforma Ensenyament Marina Baixa.
  • Dissabte 24 març: Manifestació "Junts podem canviar el sistema". Benidorm, 18h. Eixida des d'estació TRAM avda. Beniardà. Organitza: Plataforma Ciutadans Marina Baixa.

Especialment, des de La Nucia Camina vos convidem a assistir i participar en la manifestació-cercavila "La Cremà de les retallades".  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada