dilluns, 26 de març del 2012

TOTS UNITS A LA VAGA GENERAL DEL 29M

Hi ha moltes persones dubtoses de fer la vaga, i hem de reflexionar sobre les raons de fer-la o no. Finalment les raons de perquè fer la vaga pesen més. 

El 29 de març, treballadors i treballadores estem convocats a una jornada de vaga general, per mostrar la nostra disconformitat contra les mesures adoptades pels governs central i autonòmic, mesures que suposen un greu deteriorament de l'estat de benestar i dels drets laborals.

Les retallades en educació, sanitat, serveis socials, llei d'igualtat, de dependència, junt a l'actual reforma laboral són un gran pas enrrere en els drets que tant han costat d'aconseguir i tenen efectes clarament negatius per a tota la ciutadania.

Cal posar fre a les mesures regressives que no serveixen per a trauren's de la crisi econòmica i sí ens aboquen a una profunda crisi de drets ciutadans, a una societat més desigual encara, amb major exclusió i discriminació social.

A més, els funcionaris han de secundar amb més força la vaga, ja que hi ha moltes persones amb contractes temporals, o que han estat molt de temps en atur, que no poden permetre's fer la vaga, ja que amb la nova reforma laboral serien acomiadades.

Hem de fer-nos sentir, hem de sumar-nos a la vaga del 29 de març!!!

Documents i cartells per imprimir i difondre:


Argumentari Esquirol
Díptic UGT:  Quieren acabar con todo
Sobre no consumir el 29M
Article El País: Raons dels docents per fer vaga
Article Diari Información: Porqué haré  huelga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada