dimarts, 13 de març del 2012

A NOVES RETALLADES... MÉS MOBILITZACIONS!!!

No podem tancar els ulls davant d'una situació i unes mesures, que de manera tan evident pretenen el  desmantellament d'un sistema suposadament creat pel benestar dels ciutadans. 

Retallades, darrere de retallades, reformes,  sota reformes,...  que només beneficien als polítics i banquers que gaudeixen de tot el poder polític i econòmic. 

No només es tracta de la privatització dels nostres serveis públics, de la perduda dels nostres drets, de la dificultat de moltes famílies per poder trobar faena, sobreviure i arribar a fí de mes... Ens estan abocant a un sistema creat per ells i per a ells, on no hi ha cabuda per les persones honrades.

No volem que ens enganyen més, no volem seguir creient que no hi ha diners, quan ells viuen tan bé...  I ara volen imposar-nos més retallades!!!...  Des d'Europa, i ben rebut pel Govern espanyol, s'ha comunicat que s'aplicaran noves retallades, concretament 5.000 milions €!!!...

Obrim els ulls, i adonem-nos que no hem d'estar conformes amb les retallades i el sistema que ens volen imposar. Som persones, no mercaderia. I de segur, que podem crear un altre sistema on els diners no siguen la mesura per medir-ho tot.

A noves retallades.. més mobilitzacions.

Llegir articles sobre les noves retallades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada